detector.media
15.03.2010 19:15
Оксана Зинов`єва пішла з медіагрупи «Україна». У групі створять інформагенцію
Оксана Зинов`єва пішла з медіагрупи «Україна». У групі створять інформагенцію

Оксана Зинов'єва залишає посаду директора тематичного телеканалу «Новини», що входить у медіагрупу ТРК «Україна». Цю інформацію ТК підтвердила прес-служба каналу, зазначивши, що рішення було прийняте за обопільною згодою сторін у зв'язку зі змінами в структурі компанії.

 

Також прес-служба повідомляє, що відповідно до довгострокових планів розвитку буде створене інформаційне агентство, мета якого - вирішення завдань для всіх телеканалів, що входять у медіа-групу. При цьому в прес-службі уточнили, що група не відмовляється від планів запуску інформаційного телеканалу «Новини».

 

Зв'язатися з пані Зинов'євою ТК не вдалося. За інформацією джерел «Дусі», з каналу пішли й інші люди, які працювали над запуском «Новин».

 

Раніше ТК з посиланням на «Дусю» повідомила про те, що Оксана Зинов'єва написала заяву про звільнення. А генеральний директор ТРК «Україна» Вальдемар Дзікі зазначив, що в групі відбудеться реструктуризація.

 

Нагадаємо, Оксана Зинов'єва призначена на посаду директора ТРК «Новини» 1 вересня 2008 року. Однак у липні 2009 року прес-служба медіагрупи «Україна» вже повідомляла, що Оксана Зинов'єва вирішила залишити посаду директора ТРК «Новини», а сайт «Дуся» писав, що вона може очолити новинну службу «1+1». Але тоді Оксана Зинов'єва повернулась в медіагрупу «Україна» і навіть запустила на каналі політичний проект «Готовий відповідати».

 

Як уже повідомляла ТК, запуск каналу ТРК «Новини» неодноразово переносився, за останніми даними його було перенесено на травень-червень 2010 року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY