detector.media
15.03.2010 13:28
ProUA виграв суд у «КоммерсантЪ-Украина»

12 березня Голосіївський районний суд м. Києва відмовив у позові ЗАТ «КоммерсантЪ-Украина» до головного редактора інтернет-видання ProUA Олексія Шалайського, ТОВ «Еволюшен Медіа» та ВАТ «Турбоатом», повідомляє ProUA.

 

«КоммерсантЪ» вимагав спростувати статтю ProUA «Повний Ъ», опубліковану 14 жовтня 2008 року, у якій процитували думку прес-служби ВАТ «Турбоатом» про те, що один з постійних коментаторів газети «КоммерсантЪ» – генеральний директор ЗАТ «Харьківавтоматика» Євген Кисіль – вигадана особа.

 

На думку представників «Коммерсанта», подібні твердження ображають ділову репутацію видання. Матеріальний позов було виставлено символічний: 1 грн з редактора proUA і 3 грн з ВАТ «Турбоатом».

 

За інформацією ProUA, після кількох судових засідань Голосіївський суд вирішив відмовити позивачеві. Протягом 10 днів видання може подати апеляцію.

 

Як повідомив ТК юрист видавничого дому «КоммерсантЪ-Украина» Олександр Войтов, повного рішення суду у нього ще немає.  «Нас мають ознайомити з ним  до 23 березня 2010 року. Лише після цього прийматимемо рішення щодо апеляційної скарги», - зазначив пан Войтов. 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY