detector.media
15.03.2010 12:50
У медіагрупі «Україна» відбудеться реструктуризація. Оксана Зинов’єва уже написала заяву на звільнення

Директор ТРК «Новини» (медіагрупа «Україна») Оксана Зинов'єва написала заяву на звільнення. Про це пані Зинов'єва сказала в коментарі «Дусі».

 

Генеральний директор ТРК «Україна» Вальдемар Дзікі у розмові з ТК зазначив, що ідеться про реструктуризацію, про деталі якої найближчим часом буде повідомлено в офіційному релізі. Після цього пан Дзікі пообіцяв надати ТК детальніші коментарі. Щодо самого звільнення пані Зинов'євої він обмежився фразою: «Ми нікого не звільняємо».

 

У прес-службі каналу ТК запевнили, що інформацію з цього приводу буде розіслано  протягом дня.

 

Нагадаємо, Оксана Зинов'єва призначена на посаду директора ТРК «Новини» 1 вересня 2008 року. Однак у липні 2009 року прес-служба медіагрупи «Україна» вже повідомляла, що Оксана Зинов'єва вирішила залишити посаду директора ТРК «Новини», а сайт «Дуся» писав, що вона може очолити новинну службу «1+1». Але тоді Оксана Зинов'єва повернулась в медіагрупу «Україна» і навіть запустила на каналі політичний проект «Готовий відповідати».

 

Як вже повідомляла ТК, запуск каналу ТРК «Новини» неодноразово переносився, за останніми даними його було перенесено на травень-червень 2010 року.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY