detector.media
01.03.2010 16:16
Роднянський офіційно стає до роботи в НМГ на наступному тижні

Продюсер Олександр Роднянський офіційно стає до роботи в російській компанії «Національна медіагрупа» (НМГ) на наступному тижні. Про це повідомляє РБК daily.

 

З посиланням на власні джерела видання стверджує, що посада Роднянського матиме «громадський характер», а сферою його відповідальності буде стратегія розвитку медіагрупи.

 

У повідомленні також ідеться, що прихід на роботу Роднянського збігається в часі зі звільненням президента НМГ Сергія Фурсенка. Після його уходу з компанії посаду президента буде ліквідовано.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», у вересні 2009 року «СТС Медиа» у судовому порядку заявила про свої претензії до пана Роднянського через те, що він «задіяний у бізнесі конкуруючої компанії та діє всупереч інтересам СТС Media». Роднянському закидали, що він працює на НМГ, у свою чергу він заперечував цей факт.

 

Проте пізніше компанія та продюсер підписали мирову угоду, за умовами якої пан Роднянський залишить Раду директорів СТС, а також відмовиться від прав на третину акцій, виданих йому в 2003 році, та від третини опціону на акції, наданого йому 2006 року. Зі свого боку «CTC Meдиа» додатково випустить на користь Роднянського 2,07 мільйони звичайних акцій і сплатить йому 25,9 мільйонів доларів США.

 

Згідно угоди, пан Роднянський зберігатиме певні зобов'язання щодо нерозголошення конфіденційної інформації СТС. Разом з тим, холдинг скасував встановлені раніше обмеження щодо його подальшої професійної діяльності.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY