detector.media
26.02.2010 20:24
Янукович скасував указ про призначення Андрія Мирошніченка членом Нацради

Президент України Віктор Янукович скасував указ Ющенка від 23 лютого 2010 року № 230 «Про призначення А.Мирошніченка членом Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення». Текст документу опубліковано на офіційному сайті Президента.

 

Мотиваційної частини в указі немає. Проте законом передбачено лише обмежений список причин, які можуть стати приводом щодо дострокового припинення повноважень члена Нацради.

 

Як прокоментував ТК Андрій Мирошніченко, він про свою відставку дізнався з сайту Президента, ніяких причин йому особисто ніхто не пояснив.  На запитання, чи буде він оскаржувати даний указ, Мирошніченко відповів, що рішення поки не прийняв. 

 

Як відомо, Андрій Мирошніченко з квітня 2005 року був членом Національної ради і, як повідомляла «Детектор медіа», 22 лютого 2009 року був звільнений президентом Ющенком. Після чого 23 лютого Ющенко знову призначив Мирошніченка членом регуляторного органу, вирішивши таким чином колізію щодо легітимності терміну повноважень Мирошніченка.  

 

У квітні 2009 року Андрія Мирошніченка було обрано першим заступником голови Нацради, відтоді й до 22 лютого 2010 року він також виконував обов'язки голови регуляторного органу.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY