detector.media
22.02.2010 19:07
«Главред» розпочав страйк через невиплату зарплат
«Главред» розпочав страйк через невиплату зарплат

22  лютого інтернет-видання «Главред» та група сайтів «Главред» (VIP.glavred, Stars.glavred, Sport.glavred та Stolitsa.glavred) на зборах трудового колективу оголосили про початок безстрокового страйку через невиплати зарплатні та авторських гонорарів. Про це повідомляє сайт «Главред».

 

Як повідомив ТК голова страйкому «Главреду» Олександр Михельсон, страйк оголошений через невиплату зарплати творчому колективу за  грудень 2009 та січень 2010 року, а також невиплату авторських гонорарів за вересень, жовтень, листопад, грудень та січень. Таке рішення було прийнято загальними зборами трудового колективу. За страйк проголосувало 37 з 55 співробітників. До страйку також долучився щотижневий журнал «Главред».

 

Раніше упродовж трьох останніх місяців  колектив групи сайтів та журналу «Главред» направляв неодноразові звернення до керівництва ТОВ «Главред» з вимогою погасити згадані заборгованості. Офіційної відповіді надано не було, заборгованість була погашена частково за грудень у розмірах від 3 до 20% кожному з працівників.

 

За словами Олександра Михельсона, колектив ухвалив рішення повідомити про початок страйку всі вітчизняні мас-медіа та розглянути можливість звернення  до прокуратури міста Києва з приводу прокурорського реагування на невиплату заробітної плати.

 

Колектив групи сайтів та журналу «Главред» закликає інші медіапроекти холдингу «Главред-медіа» приєднатись до страйку або підтримати через поширення цієї інформації.

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY