detector.media
17.02.2010 17:50
Депутати звернулися до Генпрокуратури щодо порушення прав журналістів у Дніпропетровську

Парламентський комітет з питань свободи слова та інформації одноголосно вирішив звернутися до Генеральної прокуратури про вжиття відповідних заходів щодо порушення  прав редакційних колективів інформаційної агенції «Новый мост», газети «Левый берег» та телестудії «Акцент-медіа» на виконання своїх професійних обов'язків під час проведення заходу громадської організації «Громадська сила» 6 лютого в Дніпропетровську. Це рішення прийнято на черговому засіданні комітету, яке відбулося 17 лютого 2010 року.

 

Крім того голова підкомітету з питань вільного доступу громадян до інформації та контролю за діяльністю органів влади в інформаційному просторі парламентського комітету Володимир Ландік, отримавши лист від редакційних колективів інформаційної агенції «Новый мост», газети «Левый берег» та телестудії «Акцент-медіа», звернувся із листом до прокурора Дніпропетровської області Михайла Косюти щодо перевірки фактів порушення прав на виконання професійних обов'язків журналістів.

 

Нагадаємо, що 6 лютого у Дніпропетровську журналістів із застосуванням фізичної сили вивели із заходу представника екс-кандидата в президенти Сергія Тігіпка, лідера організації «Громадська сила» Загіда Краснова.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY