detector.media
15.02.2010 15:23
Мін’юст зареєстрував журнал «Playboy. Lifestyle» та інші видання

10 лютого Міністерство юстиції України зареєструвало нові друковані видання: п'ять журналів, одну газету, один збірник і один каталог.

 

Наказом № 249/5 зареєстровані журнал «Playboy. Lifestyle» (з англ.: - «Плейбой. Стиль життя») і збірник «Лукомор'я: археологія, етнологія, історія Північно-Західного Причорномор'я» («Лукоморье: археология, этнология, история Северо-Западного Причерноморья»).

 

Перереєстровані журнал «Честь і закон» і збірник наукових праць «Навчання і виховання обдарованої дитини: теорія та практика».

 

Наказом № 250/5 перереєстровані журнали «ТОП 10» («ТОП 10», «TOP 10») і «Український вісник психоневрології».

 

Наказом № 259/5 зареєстровані журнали «Автотурист», «Мама Інфо» («Мама Инфо», «Mama Info»), «Худнемо легко. Спецвипуск» («Худеем легко. Спецвыпуск») і «Держава та регіони. Серія: Соціальні комунікації», додаток до газети «Вдала покупка!» «Вдала покупка. Напої» і каталог «Все для готелів, санаторіїв, пансіонатів, баз відпочинку» («Все для гостиниц, санаториев, пансионатов, баз отдыха»).

 

Перереєстровані газета «Добрий лікар», журнал «Харчова і переробна промисловість» і збірник «Праці Одеського політехнічного університету».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY