detector.media
10.02.2010 11:28
Film.ua знімає програму «Школа лікаря Комаровського»

Film.ua Television розпочав зйомки нового проекту «Школа лікаря Комаровського». Про це повідомляє Media Business Reports.

 

За інформацією видання, 9 лютого були відзняті перші чотири випуски програми. «Школа лікаря Комаровського» є  власною розробкою Film.ua Television.

 

Як розказала ТК генеральний продюсер Film.ua Television Алла Липовецька, на сьогодні український канал, для якого знімається шоу, не розголошується, однак  зацікавленість у цьому проекті також проявили російські канали. Планується, що шоу вийде в ефір весною.

 

За її словами пропозицію щодо створення цього проекту лікарю Євгену  Комаровському зробив продакшн.

 

«Ми плануємо зробити телевізійну версію того, що він робить у своїх книгах та на сайті. Адже його підхід до здоров'я дитини унікальний. Це буде веселе шоу, яке зацікавить не лише тих у кого є діти», - зазначила Липовецька.

 

 Однак, за інформацією джерел ТК, зацікавленість у цьому проекті виявив канал «Інтер».

 

Як пише Media Business Reports, кожен з випусків програми розповідає про один з аспектів дитячого здоров'я. Наприклад, що таке правильне харчування для дитини, проблема сну, алергічні реакції тощо. Кожен з випусків складається з двох блоків: у першому лікар приймає в своєму кабінеті зіркових гостей з дітьми, у другому -   розпочинається обговорення переглянутого сюжету. Першими гостями програми стали Віра Брєжнева, Валід Арфуш та DJ Паша. Хронометраж програми - 25 хвилин.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY