detector.media
01.02.2010 18:35
Колектив Одеського ОРТПЦ викликають на зустріч до Мінтрансзв’язку

4 лютого представників колективу державного підприємства «Одеський обласний радіотелевізійний передавальний центр» викликають на зустріч у Міністерство транспорту та зв'язку. Про це ТК повідомила член страйккому Одеського ОРТПЦ Надія Косовська. За її словами, іншої реакції на відкритий лист колективу поки що не було.

 

Вона також повідомила, що наказ про звільнення керівника Одеського ОРТПЦ Валерія Волкова був підписаний 28 грудня, а колектив ознайомили з ним 30 грудня. Наказ    видали на підставі перевірки Головного контрольно-ревізійного управління.

 

Нині Валерій Волков перебуває на лікарняному. Наказом Мінтрансзв'язку призначили в. о. директора ООРТПЦ, з яким колектив досі не знайомий. Відтак, обов'язки генерального директора за статутом підприємства виконує його заступник Леонід Макарчук.

 

Як повідомляла ТК, колектив Одеського ОРТПЦ створив страйковий комітет і виступив з відкритим листом на адресу прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, у якому вимагає скасувати наказ Мінтрансзв'язку щодо пана Волкова, а також вимагає звільнити керівництво Концерну РРТ і Державної адміністрації зв'язку.

 

Державна адміністрації зв'язку 22 січня створила робочу групу для вивчення ситуації, що склалася на Одеському ОРТПЦ.

 

ТК сподівається отримати коментар щодо ситуації в Міністерстві транспорту та зв'язку.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY