detector.media
01.02.2010 14:18
Колектив Одеського ОРТПЦ створив страйкком і вимагає відставки керівництва Концерну РРТ і Держзв’язку

Колектив державного підприємства «Одеський обласний радіотелевізійний передавальний центр» виступив з відкритим листом на адресу прем'єр-міністра Юлії Тимошенко з вимогою відправити у відставку керівництво Концерну радіомовлення, радіозв'язку та телебачення і Державної адміністрації зв'язку.

 

«Ще раз звертаємося до вас і вимагаємо захистити трудовий колектив нашого підприємства та підприємств і філій Концерну РРТ та відправити у відставку керівництво Концерну РРТ і керівництво Державної адміністрації зв'язку, які намагаються зруйнувати Концерн РРТ як цілісну систему радіорелейних мереж та передавальних центрів», - ідеться у зверненні.

 

Одесити виступають проти призначеного в жовтні 2009 року в. о. директора Концерну Володимира Іщука. «Нинішнє керівництво Концерну РРТ та Державної адміністрації зв'язку почало зводити рахунки з керівниками підприємств та філій Концерну РРТ на підставі упереджених перевірок», - стверджують вони.

 

За даними колективу Одеського ОРТПЦ, 30 грудня 2009 року відбулася спроба заміни в. о. директора підприємства Валерія Волкова. «Аналогічні дії по спробах звільнення проводяться і проти директорів Волинської філії КРРТ та підприємства ЦТЕ УРРТ, продовжується тиск на інших директорів», - зазначено у відкритому листі.

 

Конференція трудового колективу Одеського ОРТПЦ створила виборний орган (страйковий комітет) для відстоювання своїх інтересів і затвердила вимоги колективу:

 

1) скасувати наказ Міністерства транспорту та зв'язку стосовно звільнення керівника ДП «ООРТПЦ» Валерія Волкова;

 

2) висловити недовіру керівництву Державної адміністрації зв'язку та керівництву Концерну РРТ.

 

Відповідні документи були надіслані першому заступнику міністра транспорту та зв'язку Василеві Шевченку, а також прем'єр-міністру Юлії Тимошенко.

 

22 січня Державна адміністрація зв'язку створила робочу групу для вивчення ситуації, що склалася в трудовому колективі Одеського ОРТПЦ. За словами колективу, на їхнє запрошення приїхати до Одеси робоча група поки не відповіла. Відтак, вони звернулися з відкритим листом до прем'єр-міністра.

 

 

 

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY