detector.media
02.02.2010 11:58
Завершилися чати з Оленою Бондаренко й Іриною Горіною та з Андрієм Шевченком і Сергієм Соболєвим
Завершилися чати з Оленою Бондаренко й Іриною Горіною та з Андрієм Шевченком і Сергієм Соболєвим
2 лютого о 12.00 на http://chat.detector.media/ відбулися дві чат-конференції з представниками кандидатів у Президенти України, що змагатимуться за голоси українців  у другому турі - Віктора Януковича та Юлії Тимошенко. Тема для розмови з представникам обох виборчих штабів пропонувалася однакова: «Майбутнє України за нового президента».

 

Завершилася чат-конференція з представниками Партії регіонів народними депутатами Оленою Бондаренко та Іриною Горіною...

 

 

 і чат-спілкування з представниками БЮТ - народними депутатами Андрієм Шевченком та Сергієм Соболєвим. Cергій Соболєв спілкувався з читачами з редакції ТК, а Андрій Шевченко відповідав на ваші запитання в Луганську.

 

 

 

Чат-конференції відбулися в рамках проекту «Моніторинг ролі ЗМІ та політичної реклами у виборах-2010» за підтримки Internews Network.

 

До обговорення пропонувалися питання: економічна політика майбутнього президента; перші укази, програми; боротьба із корупцією, незалежність суддівської влади, перспективи політичної реформи; медіаландшафт після виборів, захист прав журналістів, створення економічних умов для сталого розвитку ЗМІ тощо.

 

У спілкуванні взяли участь відомі громадські діячі, учасники проекту та читачі сайту, експерти з різних питань (політологи й економісти), журналісти.

 

Повні версії інтернет-спілкування читайте згодом на ТК.

 

Довідка:

 

Олена Бондаренко - голова підкомітету з питань телебачення та радіомовлення комітету Верховної Ради України з питань свободи слова та інформації;

 

Ірина Горіна -  член парламентського комітету з питань регламенту, депутатської етики та забезпечення діяльності Верховної Ради, народних депутатів;

 

Андрій Шевченко - перший заступник голови парламентського комітету з питань свободи слова та інформації.

 

Сергій Соболєв - голова підкомітету з питань взаємодії з державними органами, органами місцевого самоврядування, підприємствами, установами та організаціями Комітету Верховної Ради України з питань правосуддя.

 

 «Детектор медіа»

 

Фото Яни Новосьолової

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY