detector.media
28.01.2010 16:32
Головатенко, Курус і Шевченко відмежувалися від підсумків останнього конкурсу

Члени Національної ради з питань телебачення і радіомовлення Оксана Головатенко, Ігор Курус і Віталій Шевченко відмежувалися від підсумків конкурсу ефірних телечастот, оголеного 9 жовтня 2009 року (рішення від 30 вересня 2009 року), які було підбито 27 січня без їхньої участі. Про це йдеться в їхній заяві, яку ТК отримала факсом.

 

«Наголошуємо на тому, що це засідання було проведено з грубим порушенням ч. 4 ст. 24 закону "Про Національну раду України з питань телебачення і радіомовлення" і є незаконним», - йдеться в документі.

 

Члени Нацради наводять три причини незаконності: відсутність обов'язкового кворуму 6 членів (були присутні тільки 5), не були запрошені учасники конкурсу, діє ухвала від 16 грудня 2009 року Київського адміністративного суду, що забороняє Нацраді вчиняти будь-які дії, пов'язані з конкурсом.

 

Оксана Головатенко, Ігор Курус і Віталій Шевченко звернулися «до компетентних органів» з вимогою здійснити перевірку законності рішення Національної ради від 27 січня 2010 року про затвердження результатів конкурсу».

 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY