detector.media
29.01.2010 10:00
Чат з Жаном Новосельцевим завершено
Чат з Жаном Новосельцевим завершено
Повну версію читайте невдовзі на ТК

Завершено чат-конференцію з кореспондентом ТСН  («1+1») Жаном Новосельцевим тему: «Етичні аспекти в роботі журналіста».

 

Як відомо, Комісія з журналістської етики засудила дії кореспондента каналу «1+1» Жана Новосельцева та оголосила йому громадський осуд. Суть звинувачень комісії - подача журналістом в ефір неперевіреної інформації та використання незаконних методів отримання інформації. Сам журналіст з аргументами комісії не погоджується.

 

Оскільки ця ситуація викликала подальшу дискусію у форумі ТК, то пропонуємо перенести спілкування у чат і обговорити такі питання: рішення Комісії з журналістської етики, проблеми, які виникають в діяльності журналіста, який займається розслідуваннями та висвітленням правопорушень працівниками правоохоронних органів тощо.

 

 

 

Свої запитання ви можете ставити в коментарях до цього анонсу або висилати на адресу letter.tk@gmail.com.

 

Довідка ТК:

Жан Новосельцев народився в 1980 році в  Харкові. Закінчив педагогічний університет ім. Г.Сковороди, потім Академію харчування за спеціальністю менеджер зовнішньоекономічної діяльності. У журналістику прийшов  2002-го  року - починав на Харківському обласному телебаченні, потім  перейшов на харківський АТН. 2004-го Жана Новосельцева  запросили на загальноукраїнський канал НТН. З 2006 року працює на «1+1».

 

«Детектор медіа»

 

Фото Яни Новосьолової

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY