detector.media
25.01.2010 17:35
У газети «Днепровская неделя» з’явився двійник

У Дніпропетровську почала виходити нова газета, що копіює назву та зміст рекламного видання «Днепровская неделя Плюс» («ДН»). Про це «Детектор медіа» повідомила заступник директора дніпропетровського рекламного агентства «Реклама и бизнес», що є засновником «справжньої» «ДН», Галина Вільк.

 

За її словами, 20 січня у місті з`явилася майже ідентична копія «ДН». Відмінності полягають, зокрема, у логотипі та тиражі. Тираж «ДН» складає 50 тисяч екземплярів, тоді як у її двійника пані Вільк, тираж є значно меншим.

 

 

                            Логотип «справжньої» «ДН»

 

«Випустило цю газету видавництво "Зоря", що зареєструвало газету у грудні минулого року. Видавці підробки займаються недобросовісною конкуренцією: телефонують рекламним агенціям, я з якими співпрацює "ДН", та повідомляють, що виграли у нас суд, що "ДН" продано. Зловмисники ведуть переговори з нашими клієнтами та від нашого імені публікують рекламу зі значними знижками. Вони звертаються також до реалізаторів. Мовляв, якщо ті не відмовляться від нашої газети, то ризикують втратити права на продаж», - розповідає пані Вільк.

 

За словами Галини Вільк, дії авторів фальшивки агенція неодмінно оскаржуватиме в суді, нині готуються необхідні докази та документи.

 

ТК допоки не вдалося зв`язатися з другою стороною конфлікту.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY