detector.media
24.01.2010 13:40
Італійських папараці звинувачено у шантажу

Правоохоронні органи Італії почали розслідування справи шантажу знаменитостей з боку папараці. Про це повідомляє «Лента.ру» з посиланням на BBC News.

 

Однією з жертв шантажистів став Лапо Елканн (Lapo Elkann), онук засновника Fiat Джанні Ан'єллі. Прокуратура Італії підозрює, що Елканн заплатив 300 тисяч євро, щоб уникнути публікацій своїх фотографій.

 

Окрім спадкоємця Fiat, об'єктами шантажу фотографа були італійські телеведучі та політики, імена яких не розголошуються. Загалом, за інформацією прокуратури, йдеться про 20 випадків шантажу. У цій справі підозрюються два фотографи, керівник фотоагенства та спеціаліст зі зв'язків з громадськістю.

 

Вже відомо, що одним зі свідків, який даватиме покази у цій справі, стане фотограф Фабріціо Корона (Fabrizio Corona), який називає себе королем папараці. Корона був заарештований у 2007 році, а у грудні 2009-го його визнано винним у шантажу знаменитостей і засуджено до тюремного ув'язнення, однак нині він уже вийшов на свободу. Фабріціо пропонував знаменитостям, серед яких були дочка Сільвіо Берлусконі та футболісти міланського «Інтера», викупити скандальні фотографії, зняті без їхнього відома.

 

Лапо Елканн, постраждалий у справі шантажу, в 2005 році опинився в центрі гучного скандалу після того, як його було знайдено із симптомами передозування наркотиками у квартирі транссексуала.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY