detector.media
23.01.2010 11:52
ЦВК: теледебати відбудуться 1 лютого, а НТКУ та НРКУ нададуть час для агітації

Телевізійні дебати між кандидатами на посаду президента України у другому турі відбудуться на НТКУ 1 лютого. Таке рішення 22 січня ухвалила Центральна виборча комісія.

 

Окрім цього ЦВК внесла зміни до пункту 5.2 «Порядку надання ефірного часу та друкованих площ для проведення передвиборної агітації за рахунок і в межах коштів Державного бюджету України». Відповідно до цих змін, для проведення передвиборної агітації кандидату на посаду Президента України, включеному до виборчого бюлетеня для повторного голосування, надається ефірний час на Першому національному тривалістю 90 хвилин та на Національній радіокомпанії України тривалістю 60 хвилин.

 

Нагадаємо, кандидат у президенти Віктор Янукович неодноразово відмовлявся від участі у теледебатах з Юлією Тимошенко. Востаннє він наголосив на цьому 22 січня під час виступу перед партійним активом Харківської області. Янукович зазначив, що вже дебатував з чинним прем'єр-міністром протягом останніх п'яти років, а відповідь на ці дебати вже дав український народ в першому турі виборів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY