detector.media
21.01.2010 18:17
НТКУ не має грошей на трансляцію олімпіади

Національна телерадіокомпанія України може відмовитися від трансляції зимової Олімпіади-2010 у Ванкувері через відсутність коштів. Про це повідомив президент Національного олімпійського комітету (НОК) України Сергій Бубка на прес-конференції, повідомляє proUA.

 

«Вчора я отримав від президента Національної телерадіокомпанії України лист, в якому, зокрема, йшлося про те, що вперше, напевно, за всі роки незалежності не проводитиметься трансляція через відсутність фінансування», - сказав він.

 

За словами Бубки, на перший квартал 2010 року Національна телерадіокомпанія України для трансляції Олімпійських і Паралімпійськіх ігор отримала лише 429 тис. грн з необхідних 9,6 млн. грн.

 

За словами Бубки, щоб вирішити питання з фінансуванням на найближчому засіданні уряду, міністр у справах сім'ї, молоді та спорту Юрій Павленко «зробить необхідне звернення до прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, я і виконком НОК направлять у Верховну Раду і президентові».

 

Нагадаємо, XXI зимові Олімпійські ігри відбудуться з 12 по 28 лютого 2010 року у Ванкувері (Канада).

 

Національний прапор України буде піднято 11 лютого у Ванкувері в рамках відкриття цих ігор. До складу української збірної увійшли 51 спортсмен в т.ч. 10 резервістів.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY