detector.media
21.01.2010 15:42
29-31 січня − тренінг «Розвиток судової журналістики в Україні»

Міжнародна громадська організація «Інтерньюз-Україна» за підтримки Міжнародного фонду «Відродження» запрошує журналістів національних та регіональних ЗМІ взяти участь у триденному тренінгу «Розвиток судової журналістики в Україні», що відбудеться 29-31 січня 2010 року в офісі МГО «Інтерньюз-Україна», місто Київ.

 

В ході тренінгу учасники ознайомляться:

 

а також багато іншого, корисного для роботи журналіста.

 

Тренери:

 

Ігор Куляс. Провідний медіа-тренер України. Працював шеф-редактором каналу «Новий канал», випусковим редактором програм новин «Репортер», редактором-аналітиком Телевізійної служби новин на телеканалі «Студія 1+1». Як головний тренер провів понад 100 тренінгів для журналістів і редакторів телерадіокомпаній, газет, студентів журналістських факультетів з тем, «Стандарти та етичні норми журналістики» «Техніка телевізійного репортажу», «Журналістське розслідування», «Ніч виборів», «Організація роботи ньюзруму», 5-тижневих «Шкіл новин», «Шкіл редакторів», тренінг для тренерів для Методичної ради факультетів журналістики України та інші. Провів понад 25 корпоративних консультацій на 18 українських регіональних та мережевих компаніях, тестування персоналу і корпоративну консультацію на НТКУ (Перший національний телеканал), велику корпоративну консультацію на телеканалі «Інтер» тощо. автор-розробник проекту «Основ редакційної політики Суспільного мовлення». Співавтор посібника для журналістів «Ефективне телевізійне виробництво».



Олександр Макаренко.
Шеф-редактор ранкових випусків телеканалу «Сіті». Працював редактором новин на радіо, директором тренінгового центру МГО «Інтерньюз-Україна». Провів понад 100 тренінгів для журналістів і редакторів телерадіокомпаній, газет, студентів журналістських факультетів. Провів понад 25 корпоративних консультацій на 18 українських регіональних та мережевих компаніях. Співавтор посібника для журналістів «Ефективне телевізійне виробництво».

 

Павло Моісеєв. Директор з правових питань «Інтерньюз-Україна». Провів більше 30 тренінгів щодо регулювання рекламної діяльності, спонсорства, оподаткування реклами, в тому числі з представниками, керівниками та співробітниками Секретаріатів Національної ради України з питань телебачення і радіомовлення. Член експертної ради з питань діяльності медіа під час виборів. Член експертної ради при Секретаріаті Президента з питань мовної політики, магістр права, магістр з фінансового менеджменту.

 

Тетяна Пушнова. Редактор програми «Сьогодні» на телеканалі TBi. Працювала заступником шеф-редактора новин на 5 каналі (ТРК «Експрес-інформ»). Останні 5 років працювала на 5 каналі, в 2004 - 2005 була редактором вхідної інформації, в 2006-2007 працювала випусковим редактором ток-шоу «Майдан з Данилом Яневським». В 2005 - 2007 обіймала посаду випускового редактора новин та підсумкової програми дня «Час». В серпні 2008 була спеціальним кореспондентом 5 каналу в Грузії.

 

Для журналістів з регіонів організатори покривають такі витрати: дорожні витрати учасників за наявності оригіналів квитків, харчування, готель.

 

Попередня реєстрація обов'язкова. Анкету можна заповнити тут. Анкети приймають до 14:00 26 січня 2010 року!

 

Додаткову інформацію ви можете отримати, звернувшись до Ольги Сушицької за телефонами: (044) 458 44 40, моб. 067 243 63 55, чи написавши на електронну адресу osushytska@internews.ua

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY