detector.media
20.01.2010 10:30
Завершився чат з Олегом Покальчуком
Завершився чат з Олегом Покальчуком

На http://chat.detector.media/ завершився чат-конференція за участю Олега Покальчука, соціального психолога, політтехнолога, автора «Детектор медіа», якому, зокрема належить низка портретних текстів про учасників нинішньої виборчої кампанії,  на тему: «Роль ЗМІ у першому турі президентських виборів в Україні».

 

До обговорення пропонувалися питання: яку роль відігравали ЗМІ під час виборчої кампанії; наскільки залежать результати волевиявлення громадян від «телегенічності» кандидата та грамотності у побудові кампанії; чи варто переоцінювати роль ЗМІ у виборах?

 

Повну версію чату ТК опублікує найближчим часом.

 

 

 

Довідка:

 

Олег Покальчук - соціальний психолог. Народився в Луцьку. Отримав біологічну, літературну та психологічну освіту в Київському державному університеті; Московському літературному інституті; Інституті літератури; Канадському інституті українських студій; Інституті соціальної і політичної психології АПНУ.

 

Автор наукових статей та методологічних праць на тему соціальних страхів, політичного лідерства, політичної еліти. Консультант провідних  українських політиків.

 

До вересня 2006 року - головний спеціаліст прес-служби Кабінету Міністрів України. Любить карате, мотоцикли та жінок.

 

Фото Яни Новосьолової

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY