detector.media
15.01.2010 14:17
Виступ Шилової на 34-му каналі у Дніпропетровську перервали через тушонку?
Виступ Шилової на 34-му каналі у Дніпропетровську перервали через тушонку?

Колишній генеральний директор Дніпропетровської ОДТРК та депутат обласної ради Вікторія Шилова заявляє про те, що вчора, 14 січня, був перерваний її виступ у прямому ефірі  34-го каналу (Дніпропетровськ). Про це вона повідомила ТК.

 

За її словами,  її запросили на  програму «Актуальне інтерв'ю», однак із запланованих 20 хвилин, вона була в ефірі лише 6 хвилин.

 

«За цей час я показала продуктові набори, які роздаються  в штабах офіційно від БЮТ та розповсюджуються через мережі лікарень. Мене в цьому наборі найбільше злякала прострочена тушонка з держрезерву, виготовлена  2005-го року. А люди ж голодні, вони це їстимуть і потруять і дітей, і себе. Також там була чорна  свиняча ратиця та згущене молоко, яке взагалі не можна вживати. Там ще був рис, гречка, соняшникова олію, але їх можна вживати», - зазначила пані Шилова.

 

Вимкнення відбулося ордазу після того, як вона зазначила, що у випадку перемоги Юлії Тимошенко на цих виборах губернатором Дніпропетровщини можливо стане депутат від партії БЮТ Гаригін Арутюнов.

 

«Коли я спитала людей в центральній апаратній, чому мене відімкнули від ефіру, мені відповіли, що це  розпорядження зробив голова наглядової ради 34-го каналу Михайло Соколов», - сказала вона.

 

У коментарях ТК Михайло Соколов заперечив цю інформацію, назвавши її недостовірною: «Який я можу мати вплив на діяльність телекомпанії? До того ж таке грубе втручання. Я взагалі не розумію про що мова. Це мій коментар».

 

ТК звернулась  в приймальню голови  правління 34-го каналу Ігоря Горобця і чекає на його відповідь.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY