detector.media
13.01.2010 19:02
15 січня − церемонія нагородження переможців національного конкурсу журналістів «Зміни себе – зміни світ»

15 січня о 13:15 - церемонія нагородження переможців національного конкурсу журналістів «Зміни себе - зміни світ». Він проходив в рамках проекту «Сприяння реформі вторинної медичної допомоги в Україні», що фінансується ЄС та тривав з 30 липня до 30 листопада 2009 року.

 

Мета: підвищення рівня поінформованості серед загального населення щодо рекомендацій Проекту ЕС про можливості реформування охорони здоров'я України та покращання якості медичних послуг, а також поглиблення розуміння ролі місцевих органів самоврядування в організації надання медичної допомоги та забезпечення якості послуг охорони здоров'я.

 

До складу журі входили провідні журналісти, фахівці сфери охорони здоров'я, представники Міністерства охорони здоров'я України та Делегації ЄС, які в цілому оцінювали 159 статей в друкованих ЗМІ, 15 телепрограм, 10 радіопрограм та близько 50 інтернет-статей, які були подані до участі у конкурсі. Переможців було обрано в наступних номінаціях:

 

Кожний переможець номінації отримає приз у розмірі 10 тис. грн., учасники, яким присуджено другий та третій приз, отримають нагороду від 6 до 8 тис. грн.

 

Представники конкурсного журі, Делегації ЄС в Україні та представник МОЗ України візьмуть участь у церемонії нагородження учасників.

 

Більше інформації щодо конкурсу та конкурсних робіт можна знайти на сайті Проекту www.eu-shc.com.ua.

 

Церемонія нагородження проводитиметься в інформаційному агентстві Ліга Бізнес Інформ за адресою:

 

місто Київ, вул. Т. Шамрила, 23.

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY