detector.media
02.01.2010 19:12
Участь Литви у «Євробаченні» профінансує телекомунікаційна компанія

Литва знайшла кошти для участі у пісенному конкурсі «Євробачення». Спонсором виступила   телекомунікаційна компанія TEO LT. Про це з посиланням на сайт литовського радіо і телебачення повідомляє інтернет-видання «Утро.ua».

 

Угоду встигли укласти в останній день 2009 року. Вже за місяць, у лютому 2010 року, в республіці проведуть відбірковий тур.


Раніше Литва оголосила, що через фінансову кризу не зможе взяти участь в «Євробаченні». При цьому представники литовського радіо і телебачення висловили надію, що кошти все ж таки вдасться відшукати. 


Крім Литви від участі в «Євробаченні-2010» відмовилася Чехія. Таке рішення представники Національного оргкомітету конкурсу пояснили відсутністю інтересу чеських глядачів до заходу: представники цієї країни не займають високих місць на пісенному конкурсі.

 

«Євробачення 2010» пройде у Норвегії. Як повідомляла «Детектор медіа», 29 грудня художня рада Національної телекомпанії України ухвалила рішення про те, що на «Євробаченні» від України виступить співак, один з переможців пісенного конкурсу «Нова хвиля» в Юрмалі Василь Лазарович. При цьому конкурсного відбіркового туру не проводилось.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY