detector.media
30.12.2009 13:11
«Інтер» визначив слоти для мильної опери «Сусіди» та медичного шоу «Знахарі»

Телеканал «Інтер» визначив слоти для виходу «мильної опери «Сусіди» та медичного шоу «Знахарі». Про це повідомляє прес-служба

 

Серіал «Сусіди» стартує 11 січня і виходитиме по буднях о 17.30.

 

Нагадаємо, виробництво фільму здійснюватиме  «Інтер Медіа Продакшн» спільно з компанією Prima-film. Зйомки проекту розпочались наприкінці листопада.

 

Герої серіалу - 5 сімей, що живуть у київській «сталінці». Дія фільму максимально наближена до дати ефіру -  у серіалі обговорюватимуться актуальні події життя країни.

 

Автор сценарію Георгій Ховрах, Олена Зерняк, Оксана Безрутченко, Наталія Уварова. Режисер Олег Филиппенко, оператор Павло Небера.

 

У головних ролях:  Поліна Войневіч, Сергій Дерев`янко, Олександр Ігнатуша, Лідія Вовкун, Євген Капорін, Ігорь Антонов та інші. Хронометраж однієї серії 26 хвилин.

 

Медичне шоу «Знахарі», виробництва  Istil Studios, стартує 12 січня і транслюватиметься з вівторка по п'ятницю о 14.30.

 

Як сказали ТК у прес-службі «Інтера», «Знахарі» - це більш ніж вузькоспеціалізоване медичне шоу, місія цієї програми - допомогти людям бути здоровими.

 

Ведучими шоу стали чемпіон світу з метання молота Олександр Крикун, фітотерапевт Наталія Земна та професор Ольга Богомолець. Ведучі та гості в програмі розглядатимуть питання, як позбутися безсоння, варикозного розширення вен та випадіння волосся; чим корисне голодування; в яку секцію краще віддати дитину, якщо ви помітили у неї затримку росту тощо.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY