detector.media
28.12.2009 17:18
Полтавська прокуратура з`ясовує, хто «відключив» трансляцію Ющенка

У прокуратурі Полтавської області почали перевірку обставин, через які 26 грудня несподівано припинилася трансляція на телеканалі УТ-1 виступу Президента Віктора Ющенка в полтавському палаці культури «Листопад», повідомили «Обкому» в прес-службі прокуратури Полтавської області.

 

До того ж на прес-конференції губернатор Полтави Валерій Асадчев наполягав на тому, що відключення трансляції є «свідомою».

 

«Я думаю, що це було свідоме відключення, а не якась аварійна ситуація. Це не додає слави ініціаторам, які це зробили, оскільки, з одного боку, вони показують, що бояться свободи слова, а з іншого боку, вони показують всьому суспільству, яка буде свобода слова при них. Вони все відключать, щоб ніхто нічого не чув про те, що вони роблять і чим займаються. І почнуться знову "темники", "таємні угоди"», - сказав він.  

 

Нагадаємо, Президент Віктор Ющенко доручив прокуророві Полтавської області Віктору Войцишену розібратися, чому під час його виступу була відключена трансляція заходу, яку здійснював НТКУ. Під час виступу Президента в палаці дозвілля «Листопад» його прес-секретар Ірина Ванникова передала йому записку, яку Президент озвучив: «Ефір УТ-1 перервали в Полтаві... Це зробив мер Полтави Матковський».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY