detector.media
24.12.2009 11:01
10% акцій ТОНІСу виставлено на продаж

«Трансбанк» опублікував список активів, які підлягають розпродажу, серед них 10% акцій телеканалу ТОНІС. Про це повідомляє газета «Дело».

 

За словами  тимчасового адміністратора  «Трансбанку» Олександра Андрійчука, окрім ТОНІСу, на продаж виставлено й інші активи, до яких безпосередній стосунок має Володимир Костерін, а саме акції «Київводоканал», облігації фірми «Житло киянам» та інвестиційно-будівної компанії «Столиця».

 

«На аукціон виставлені акції телеканалу ТОНІС на 1,3 млн. грн. з застави банку», - зазначає пан Андрійчук.

 

Розпродаж відбудеться 15 січня 2010 року.

 

За інформацією видання, експерти вважають, що на мережу відділень «Трансбанку» покупці знайдуться. Зокрема цікавість до них виявляють «Платинум Банк» та «Приватбанк». А от чи знайдуться покупці акцій  ТОНІСу та «Київводоканал», експерти сумніваються.

 

«Було б добре, якби ці акції викупив сам Костерін, якщо в нього є гроші. Зацікавленість цими активами інших бізнесменів викликає сумніви», - наголошує джерело, близьке до банку. Це підтверджують і аналітики. «Акції цих компаній неліквідні. Купувати їх немає сенсу, оскільки на біржі вони не торгуються», - зазначає аналітик інвестиційної компанії Phoenix Capital Андрій Нестерук.

 

На телеканалі ТОНІС поки що імовірний продаж акцій компанії не коментують.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY