detector.media
23.12.2009 20:48
«Відео Інтернешнл Україна» продаватиме рекламний час ТОНІСа, ТВі, «24» та Star TV
«Відео Інтернешнл Україна» продаватиме рекламний час ТОНІСа, ТВі, «24» та Star TV

«Відео Інтернешнл Україна» - дочірня компанія найбільшого в Росії продавця телевізійної реклами «Відео Інтернешнл» - домовилася про співпрацю з телеканалами ТОНІС, ТВі, «24» та Star TV. Про це ТК повідомив директор компанії Валерій Маштаков.

 

За його словами, відповідні угоди перебувають на стадії підписання. В усіх випадках мова йде про ексклюзивні умови, тобто з іншими селерами ці канали працювати не будуть.

 

Засади співпраці - наявність зобов'язань щодо суми рекламних зборів, принцип оплати послуг компанії тощо - не розголошуються.

 

Цікаво, що про початок співпраці з каналом «24» раніше встиг заявити інший сейлз-хаус - Maxximum Adv. Генеральний директор каналу Роман Андрейко пояснив ТК, що остаточного рішення щодо сейлз-хаусів ще немає. (24 грудня «24» усе-таки підписав угоду з ВІ. - Прим. від 24.12.2009).

 

Як раніше повідомляла ТК, група «Відео Інтернешнл», що пішла з України на початку 2009 року через розрив контракту з «1+1», вирішила повернутися. В українському офісі, окрім Валерія Маштакова, з відомих у рекламному середовищі людей працюватимуть Юрій Слободянюк та Ольга Єрмоленко. Загалом штат компанії налічуватиме близько 20 осіб.

 

Детальнішу інформацію читайте на ТК незабаром в інтерв'ю Валерія Маштакова.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY