detector.media
24.12.2009 12:40
Tochka.net запитала своїх читачів, що б вони зробили, якби стали Президентом

Tochka.net та компанія iVOX запустили проект president.tochka.net. Про це повідомляє прес-служба холдингу Digital Ventures (портал Tochka.net) 

 

«Ти - Президент!» має три етапи: перший, вже реалізований дослідницькою компанією iVOX, передбачає опитування інтернет-користувачів: «Уявіть, що Ви стали Президентом України. Яким буде Ваш перший крок?». Серед отриманих відповідей було відібрано 20 найрезонансніших. На другому етапі редакція порталу Tochka.net та компанія iVOX опитали кандидатів у президенти та оцінили народні ініціативи за стобальною системою.

 

Третій етап передбачає, що кожен відвідувач порталу Tochka.net має нагоду оцінити топ-20 ініціатив, запропонувати власні і порівняти свої погляди з оцінками кандидатів у президенти та відомих політиків.

 

«Кожен учасник проекту "Ти - Президент!",  по суті, голосує "всліпу", тобто не за окремих політиків, а за конкретні ініціативи, і лише вкінці голосування отримує портрет свого однодумця серед чинних кандидатів та інших учасників», - йдеться у повідомленні компанії.

 

Ініціатором  проекту виступила компанія iVOX, яка свого часу реалізувала аналогічний проект у Бельгії.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY