detector.media
21.12.2009 15:24
«Україна» готова надати додатковий ефір для «Шустер live» за участю Януковича та Ющенка (ОНОВЛЕНО)

Телеканал «Україна» звернувся до ведучого «Шустер live» Савіка Шустера з пропозицією  надати час для виступу Віктора Ющенка та Віктора Януковича. Про це повідомляє прес-служба каналу «Україна».

 

Згідно з заявою каналу,  у програму «Шустер live» 18 грудня  було запрошено лідерів політичного життя країни - президента Віктора Ющенка, прем'єр-міністра Юлію Тимошенко та лідера опозиції Віктора Януковича. Однак участь в проекті змогла взяти лише Юлія Тимошенко, і тому було оголошено, що весь ефірний час, виділений для трьох гостей, надається прем'єру.

 

За потреби канал готовий  виділити місце у своїй програмній сітці для додаткового випуску «Шустер live».

 

Як прокоментували заяву «України» на «Савік Шустер Студії», запрошення були розіслані усім політикам, проте відповідь найдішла лише від прес-служби Тимошенко. Однак, зазначається в заяві, підписаній Савіком Шустером, на студії розуміють вимоги телеканалу і готові їх виконати.

 

«Для предоставления прямого эфира вплоть до дополнительных выпусков программы "Шустер live", как указано в официальном сообщении телерадиокомпании "Украина", просим Президента и лидера оппозиции сообщить нам и телерадиокомпании о своем участии в программе не позже, чем за 48 часов до предполагаемого эфира», - ідеться у документі, з текстом якого можна ознайомитися тут.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY