detector.media
21.12.2009 10:44
ІТК не виключатиме з панелі підвибірку з нетиповим телепереглядом

Наступного року GFK продовжить займатиметься контролем так званого аномального телеперегляду,  але не виключатиме таких осіб з вибірки вимірювань. Про це повідомила керівник відділу медіадосліджень GFK Ukraine Ольга Росманова на щорічній конференції «Телевізійні вимірювання: 2009».

 

За словами представника GFK Тетяни Іл'яшенко, до такого нетипового перегляду компанія відносить: перегляд телебачення більш ніж 15 годин поспіль у будній день, і 18 годин - у вихідний, довготривалий перегляд одного каналу, відсутність одного члена сім'ї біля телевізора понад 7 днів та перегляд двох телевізорів одночасно.

 

«Але це не означає, що це був якійсь неправильний телеперегляд. Жодне домогосподарство, яке потрапило у це аномальний телеперегляд, ще не було виключено з панелі», - наголосила виконавчий директор Індустріального телевізійного комітету Катерина Котенко. Раніше ТК повідомляла, що ІТК розглядає питання про доцільність подальшої присутності у вибірці вимірювання телеперегляду підвибірки з нетиповим телепереглядом.

 

В загалом за цей рік з панелі були виключені 34 сім'ї (з 2540 д/г) які не виконували умов компанії. Також в наступному році GFK  проводитиме ротацію домогосподарств, що увійшли в панель у 2003 році.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY