detector.media
20.12.2009 15:18
Герман: підпал офісу ПР пов`язаний із виступом Тимошенко в «Шустер live»

Народний депутат, заступник Голови Партії Регіонів Ганна Герман звинуватила прем'єр міністра України Юлію Тимошенко в екстремістських випадах. Про це повідомляє прес-служба Партії регіонів.

 

За словами пані Герман, у ніч із 19 на 20 грудня невідомі атакували офіси ПР в Івано-Франківську та Запоріжжі. Спочатку вони підпалили двері, а потім кинули у вікна пляшки з «коктейлем Молотова».


«Ми розцінюємо ці інциденти як терористичні акти проти нашого кандидата у президенти і пов`язуємо їх з екстремістськими випадами Юлії Тимошенко на каналі «Україна» в програмі "Шустер Live" в ніч на суботу», - заявила вона.

 

Пані Герман переконана: не випадково обидва підпали сталися відразу після виступу прем'єра на телеканалі «Україна».

 

«Ми застерігаємо Юлію Тимошенко від таких методів у боротьбі за президентське крісло, Ці методи можуть спровокувати громадянське протистояння у суспільстві», - заявила вона.

 

Як повідомляла ТК, окрім пані Тимошенко, до участі у програмі «Шустер live» було запрошено Президента Віктора Ющенка та лідера регіоналів Віктора Януковича. Однак ефір ток-шоу відбувся лише за участі прем`єр-міністра. Під час свого виступу вона не раз критично висловилася щодо діяльності «Партії регіонів». Зокрема, пані Тимошенко пообіцяла не співпрацювати з Віктором Януковичем у майбутньому. І наголосила: «Я можу абсолютно точно сказати, що Януковича близько біля влади не буде. Я це заявляю свідомо й чітко».

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY