detector.media
16.12.2009 11:45
Помер російський телеведучий Володимир Турчинський (ОНОВЛЕНО)
Помер російський телеведучий Володимир Турчинський (ОНОВЛЕНО)

На 47 році пішов з життя російський телеведучий, шоумен, бодібілдер Володимир Турчинський. Про це з посиланням на канал «Вести» повідомляє агенція Ліга.net.

 

Причина - зупинка серця.

 

Пан Турчинський народився у Москві. У середині дев'яностих прославився як учасник  телешоу «Бои гладіаторов», який виступав під псевдонімом «Динамит». На російському телебаченні пан Турчинський вів ряд програм: «Фактор страха», «Фактор страха -2», «Самый сильный человек», «Смех без правил», «Убойная лига». Співпрацював з радіостанцією «Серебрянный дождь», а також знімався у кінофільмах і серіалах. Був рекордсменом у силових видах спорту, очолював Всеросійську федерацію силового екстріму.

 

 

Останньою роллю Володимира Турчинського був герой багатосерійного фільму про героїв-льотчиків Великої Вітчизняної Війни «Небо у вогні» компанії Star Media, капітан Калачов. Знімальна група висловлює співчуття рідним і близьким Володимира Турчинського.

 

Говорить продюсер фільму Віталій Бордачов: «Володимир грав людину, яка все життя мріяла про небо, але якій судилося завжди лишатися на землі. Савелій Калачов був керівником польотів - він проводжав і зустрічав літаки з бою. Всі його боялися і поважали, разом з тим, це був добряк, справедливий і навіть романтичний і зворушливий. За задумом режисера, Калачов був втіленням всього «живого», що є на землі - на потивагу небу того часу, сповненому війни і вогню. Володимир успішно зіграв в сценах, які ми знімали в Твері на натурі, але, на жаль, він не встиг знятися у фільмі до кінця - він мав у лютому взяти участь в зйомках у павільйонах у Москві. Від імені кінокомпанії Star Media і знімальної групи "Небо у вогні" висловлюю щире співчуття близьким і рідним Володимира».

 

 

 

 

Щоб зберегти героя В.Турчинського у фільмі, автори фільму планують переписати сюжетну лінію ролі.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - www.leestaff.ru та надане компанією Star Media

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY