detector.media
09.12.2009 12:57
ТВі і «Мандрівник» з МХ-4 переоформили структуру власності

Національна рада на засіданні 9 грудня переоформила ліцензію ТОВ «Телерадіосвіт» (логотип - ТВі) у зв'язку зі зміною власників.

 

Замість київського ТОВ «Інтерпрофіт», яке володіло 92,6%, одним із засновників стала офшорна компанія «Сераджилл Холдінгз Лтд», Кіпр. 7,4% телеканалу продовжують належати київському ТОВ «Міжнародна медіа компанія».

 

Це вже друга зміна структури власності ТВі за останні півтора місяці. До жовтня 2009 року 100% телеканалу належали «Міжнародній медіа компанії». 21 жовтня 2009 року Нацрада зафіксувала появу у складі засновників ТОВ «Інтерпрофіт», яке нині вийшло зі складу засновників компанії.

 

Також Національна рада переоформила ліцензію ТОВ «Ді.Ком» (логотип - «Мандрівник») у зв'язку зі зміною власників і директора компанії.

 

Були

Стали

Власники

Снєжик Володимир Михайлович - 90%

Снєжик Володимир Михайлович - 90%

Черниш Олег Миколайович - 10%

Ковальчук Микола Миколайович - 10%

Директор

Черниш Олег Миколайович

Ковальчук Микола Миколайович

 

Нагадаємо, що «Ді.Ком» переміг у конкурсі Національної ради у 2008 році на місце в цифровому мультиплексі МХ-4 як пізнавальний канал «Мандрівник». Олег Черниш, який нині перестав бути співвласником і директором компанії, був також директором з розвитку компанії «Українська цифрова телемережа» - провайдера МХ-4. Іще у 2008 році він залишив УЦТМ і став керівником департаменту розвитку мережі мовлення групи «1+1». У березні 2009 року змінили засновників 7 компаній з МХ-4, крім «Ді.Ком», УНІАН-ТБ і «Телеодин».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY