detector.media
08.12.2009 17:21
Мельниченко: вбивство Гонгадзе замовив Литвин

Екс-майор Держохорони Микола Мельниченко назвав Володимира Литвина замовником убивства журналіста Георгія Гонгадзе. Про це повідомляє інтернет-видання «Українська правда».з посиланням на інформагентство Liga.net.

 

Про це пан Мельниченко заявив у програмі «Золота булава» на Першому національному.

 

«Я нагадав як журналістам, так і громадськості, who is who. У Литвина руки в крові», - сказав він у коментарі Ліга.net.

 

За словами Мельниченка, назвати прізвище Литвина на програмі не було його ініціативою.

 

«Мене журналіст запитав, чи готовий я назвати прізвище, і я сказав. Я не приховую прізвище. Тим паче, що всі прізвища пролунали ще дев'ять років тому з трибуни Верховної Ради», - зазначив екс-майор.

 

«Це прізвище Кучми, прізвище Литвина. Чи готовий я в суді відстоювати? Так, будь ласка. Я не мовчу, я нагадую: люди добрі, хто у нас сьогодні при владі?», - додав він.

 

При цьому Мельниченко зауважив, що не розуміє, чому Литвин «не приходить на допити».

 

«Чому він починає моральнічати на всю Україну, що Україні потрібен Литвин? А я скажу: зоні потрібен Литвин. Зоні», - сказав екс-майор.

 

 

Як повідомила агентству Liga.net прес-секретар пана Литвина Ольга Чорна, екс-майор просив гроші за мовчання про роль Володимира Литвина у справі про вбивство Георгія Гонгадзе, пише «УП».

 

«Я можу сказати про те, що не дуже давно товариш Мельниченко намагався вийти на передвиборний штаб Литвина для того, щоб попросити компенсацію за його мовчання», - заявила вона.

 

«Звичайно ж, йому відмовили. І як наслідок - новий сплеск його викриттів», - додала прес-секретар.

 

Чорна звернула увагу на те, що ніякої додаткової інформації у «справі Гонгадзе» немає.

 

«Ніяких нових ввідних, ніякої нової інформації, ніяких нових аргументів, ніяких нових доказів. Та сама пісня, що триває вже не перший рік, і яка активізувалася в зв'язку з виборчою кампанією», - стверджує вона.

 

«Сумнівів у тому, що це пов'язано з наближенням виборів, ні в кого немає. А також, плюс до всього, це все підкріплюється ще серйозними підозрами в тому, що Мельниченку потрібні додаткові кошти для розкручування власної персони - як того ж кандидата в президенти», - додала прес-секретар Литвина.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY