detector.media
27.11.2009 15:47
Комітет НМПУ виступив за об’єднання медіа-профспілок

Комітет НМПУ пропонує провести предметні та конструктивні переговори про об'єднання профспілкових організацій під одним «дахом» та реформуванні НМПУ. Про це йдеться у заяві комітету НМПУ, що оприлюднена 27 листопада 2009 року на сайті профспілки.

 

«Вітаємо вашу ініціативу з проведення open space на тему реформування профспілкового руху у Запоріжжі, - йдеться у заяві. - З іншого боку, прикро, що до цього ніхто з ініціаторів заходу не звертався до Комітету НМПУ з пропозицією почати офіційні переговори щодо вирішення проблем, які існують поміж нашими організаціями».

 

Аби виправити цю недоречність комітет НМПУ пропонує перевести дискусію у конструктивнішу площину, і звертається до комітетів КНМП, ЗНМП, ВНМП з офіційною пропозицією про проведення переговорів щодо об'єднання.

 

Комітет НМПУ просить інші профспілкові організації визначитися з повноважним представництвом на переговорах, підготувати письмові пропозиції, після чого узгодити порядок денний по проведенню необхідних обговорень з дотриманням процедури та належною фіксацією домовленостей у фінальних документах по  завершенню перемовин.

 

«Для цього, можливо, нам доведеться пройти непростий шлях. Але, віримо, що він звершиться позитивним результатом», - зазначає Комітет НМПУ.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY