detector.media
17.11.2009 11:08
Парламент відправив на третє читання законопроект щодо протидії дитячій порнографії

17 листопада Верховна Рада розглянула за скороченою процедурою в другому читанні проект Закону № 3271 «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України» щодо протидії розповсюдженню дитячої порнографії. За це проголосували 367 депутатів.

 

Голова підкомітету Комітету з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Володимир Мойсик представив депутатам доопрацьований законопроект, який комітет підготував за скороченою процедурою протягом 7 днів. За його словами, внесено 10 поправок. Крім того документ було відправлено на експертизу до Національної експертної комісії з питань захисту суспільної моралі.

 

Народний депутат Ксенія Ляпіна  запропонувала змінити поправку щодо «розповсюдження незаконної інформаційного наповнення контенту» на «розповсюдження дитячої порнографії». Депутати не підтримали її. Але у зв'язку з цим, парламент не зміг підтримати законопроект в цілому, тому відправив його на третє читання.

 

Ще один законопроект «Про внесення змін до Кримінального кодексу України» щодо захисту суспільної моралі, №1340, автором якого є народний депутат Геннадій Москаль,  Комітет з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності пропонував зняти. Оскільки проект закону № 3271 відправлено на третє читання, то й проект Москаля вирішено також доопрацювати і розглядати їх спільно.

 

«Детектор медіа»

 

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY