detector.media
09.11.2009 13:38
Телеканал «Антена» пропонує черкаським учням під час карантину вчити уроки по телевізору

У Черкасах 9 листопада стартує спільний соціальний проект медіагрупи «Антена» та черкаської спеціалізованої школи №17 «Телеуроки», повідомляє сайт медіагрупи.

 

Як повідомляється, вперше в Україні приватний телеканал та адміністрація школи впроваджують стовідсотково волонтерський інноваційний проект, який не коштуватиме ні батькам, ні державі жодної копійки.

 

У зв'язку з карантином і призупиненням занять у навчальних закладах учням шкіл згодом доведеться вивчати навчальний матеріал за три тижні, працюючи по суботах та під час канікул. Тож щоби допомогти не відстати від навчального процесу, а в майбутньому скласти іспити та пройти незалежне тестування, вчителі черкаської спеціалізованої школи №17 і телекомпанія «Антена» вирішили проводити телеуроки, які транслюватимуться на ТРК «Антена-Плюс» та в онлайн-режимі на сайті antenna.com.ua.

 

«У важкі часи криз та епідемій кожен громадянин мусить зробити свій посильний внесок, щоб допомогти людям. Те, що робить наш колектив разом із учителями сьогодні, і є той самий внесок», - заявив керівник медіагрупи «Антена» Валерій Воротнік.

 

Телеуроки транслюватимуться в робочі дні на телеканалі «Антена-плюс» з 10:00 до 15:00 із перервами. А ті, хто не може долучитися до їх перегляду в ефірі кабельних мереж Черкас, матиме можливість зробити це в інтернеті - онлайн-трансляція доступна на сайті медіагрупи «Антена». Детальний розклад уроків буде повідомлятися в окремому динамічному рядку на телеканалі «Антена».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY