detector.media
05.11.2009 14:56
Ведучий Дитячого пісенного конкурсу Євробачення-2009 Діма Бородін: нашим виконавцям буде набагато складніше
Ведучий Дитячого пісенного конкурсу Євробачення-2009 Діма Бородін: нашим виконавцям буде набагато складніше
Дванадцятирічний ведучий Дитячого пісенного конкурсу Євробачення-2009 Діма Бородін добре розуміє усіх учасників конкурсу, адже він сам співак. Він не збирається заспокоювати маленьких виконавців у грін-румі після їхнього виступу, натомість усіма силами спробує створити д ля них дружню атмосферу справжнього свята

Дванадцятирічний Дмитро Бородін - один з наймолодших ведучих Дитячого пісенного конкурсу Євробачення-2009. Він підтримуватиме учасників конкурсу у грін-румі. Вже тричі він брав участь у Національних відборах Дитячого пісенного конкурсу Євробачення, але до перемоги йому не вистачало зовсім трішки. Цього року його мрія брати участь у ДПКЄ здійснилась, але цього разу він представлятиме Україну не як співак, а як ведучий.

 

Діма здобуває освіту в багатопрофільній гімназії, займається вокалом у школі мистецтв і вокально-хореографічній студії. Він пише пісні, музику, вчиться робити аранжування, експериментує зі звуком. Танцює брейк, відвідує уроки естрадного танцю і вивчає англійську у спеціалізованій школі. У свої 12 років Діма лауреат багатьох міжнародних і всеукраїнських фестивалів.

 

Невгамовний талановитий ведучий Дитячого пісенного конкурсу Євробачення-2009 у грін-румі Діма Бородін дав інтерв'ю прес-службі Першого Національного.

 

- Як ти дізнався про кастинг ведучих Дитячого пісенного конкурсу Євробачення-2009?

- Про конкурс ведучих я дізнався з офіційного сайту Першого Національного і побачив на телеканалі. Ми зателефонували організаторам проекту, надіслали резюме і заявку на участь у кастингу.

 

- Чому ти захотів спробувати свої сили і стати ведучим Дитячого пісенного конкурсу Євробачення-2009?

- Я вважаю, що на сьогодні такий проект, як Дитяче Євробачення - одна з найяскравіших і найважливіших подій у Європі. Цього року я був одним з ведучих «Слов'янського базару» у Вітебську, і мені дуже сподобалася роль ведучого саме пісенного конкурсу, тому що я сам неодноразово був учасником таких проектів як в Україні, так і в Європі.

 

- Наскільки ти був упевнений в тому, що пройдеш кастинг і станеш ведучим цього конкурсу?

- Я не був до кінця впевнений, що стану ведучим такого грандіозного європейського шоу, бо в кожного проекту є свій формат, і вимоги до кандидатів висувалися досить серйозні. На кастингу учасники мали продемонструвати вільне володіння англійською мовою, а також вільно володіти собою на сцені.

 

- Як готувався до кастингу?

- Готуватися до кастингу не було часу, тому що мене викликали несподівано. До того ж, навряд чи можна щось підготувати до кастингу. На вивчення англійської потрібні роки, а на сценічну майстерність - досвід.

 

- Як вважаєш, чому саме ти став ведучим Дитячого пісенного конкурсу Євробачення-2009 у грін-румі?

- Я дуже хотів стати учасником Дитячого Євробачення і тричі ставав фіналістом Національного відбору ДПКЄ. Але цього разу я буду ведучим, і ця роль мені теж дуже подобається. Я вважаю, що допоміг мій досвід, адже я два роки був ведучим дитячої телевізійної програми. І англійську мову я вчу вже 5 років.

 

- Ти вже маєш уявлення, як вестимеш конкурс?

- Певні міркування щодо того, як я вестиму конкурс, у мене вже є. Я переглянув останні телевізійні ефіри дитячого конкурсу, ще раз переглянув доросле Євробачення, яке цього року на дуже високому рівні приймала Москва. Дмитро Шепелєв був ведучим у грін-румі, і в нього є чому повчитися.

 

- Ти пам'ятаєш, як дізнався, що Дитяче Євробачення-2009 відбудеться у Києві? Якою була твоя реакція?

- Про те, що Дитяче Євробачення цього року буде в Україні, я дізнався ще рік тому. Але тоді я ще не уявляв себе в ролі ведучого, адже готувався як учасник. Я думаю, що ця подія важлива для України, вона приверне увагу багатьох людей до дитячої творчості як у нашій країні, так і в Європі.

 

- Тобі випало нелегке завдання, адже доведеться підтримувати учасників після їхнього виступу, коли вони дуже схвильовані і думають про перемогу. Як ти будеш їх підтримувати? Про що будеш розмовляти з учасниками?

- Напевно, я як ніхто інший знаю, яка потрібна підтримка учасникам. Я сам пережив багато нелегких моментів. Найтяжче - це пережити поразку, з якою треба вийти з високо піднятою головою і не втратити бажання й надалі займатися улюбленою справою. Нашим виконавцям буде набагато складніше, адже вони не знають одне одного. Я особисто знайомий з виконавцями, які приїдуть до Києва за перемогою на ДПКЄ-2009. З ними я познайомився на пісенних фестивалях. Я переконаний, що це допоможе створити дружню атмосферу в грін-румі. Я думаю, що навряд чи стану когось заспокоювати, а ось створити атмосферу свята, можливо, розвеселити когось за певних обставин, я безсумнівно спробую.

 

- Однією з головних вимог до ведучих Дитячого пісенного конкурсу Євробачення-2009 була комунікабельність і бездоганне володіння англійською мовою. З комунікабельністю питань немає, а де ти вчив англійську мову?

- Англійською мовою я займаюся в спеціалізованій школі з вивчення англійської мови з носієм - викладачі приїхали з Великобританії. В цьому році я виступав як гість на фестивалі в Сан-Ремо, що дозволило мені добре попрактикуватися з англійською мовою. Зараз дуже багато моїх однолітків знають англійську, і тому, спілкуючись з дітьми з різних країн, я маю найкращу практику з англійської мови.

 

- До Євробачення залишилося менше місяця, що ти очікуєш від конкурсу особисто для себе?

- Для мене це визначна подія. Це дуже почесно - представляти Україну, бути її обличчям. До того ж, я буду ведучим з однією з найталановитіших і найкрасивіших виконавиць - Ані Лорак. Очікую набути більше досвіду, нових друзів і море яскравих вражень.

 

- Ти плануєш у наступному році представляти Україну на Дитячому пісенному конкурсі Євробачення як виконавець?

- Усе може бути!

 

Текст опубліковано на сайті Першого Національного

 

Фото - 1tv.com.ua

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY