detector.media
03.11.2009 10:44
Газета «Экономические известия» не вийшла. Колектив страйкує

Сьогодні, 3 листопада, не вийшов номер газети «Экономические известия». Як стало відомо ТК з власних джерел у виданні, колектив газети оголосив страйк через заборгованість із заробітної плати.

 

Головний редактор «Экономических известий» Олександр Бердинських відмовився коментувати причини невиходу номеру. Також він сказав, що не знає, коли відновиться вихід видання.

 

Однак власні джерела ТК в редакції повідомили, що вихід номеру зірвано через страйк: у такий спосіб колектив вимагає виплатити заборгованість із заробітної плати. З редакцією не повністю розрахувалися за серпень і навіть не починали виплачувати зарплату за вересень і жовтень. Страйк, за інформацією джерел, підтримує весь колектив, у тому числі й редактура.

 

Як зазначили джерела, перед зривом номеру колектив звертався з листом до власників, зокрема до віце-президента Індустріальної групи Олександра Пилипенка, з вимогою розрахуватися з боргами, однак реакції не було. Раніше колектив часто змушений був звертатися до пана Пилипенка з листами, але до страйків не доходило, оскільки зарплату виплачували.

 

Олександр Пилипенко відповів ТК, що не знає, чому не вийшла газета. «Зараз буду з'ясовувати», - додав він, попросивши перетелефонувати за дві години.

 

Тимчасом колектив «Экономических известий» налаштований рішуче та має намір не виходити на роботу, доки не отримає грошей.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY