detector.media
02.11.2009 18:42
Сьогодні «24 години» на ТОНІСі вийдуть з нової студії (+фото)

Сьогодні, 2 листопада на телеканалі ТОНІС завершений монтаж нової студії, звідки о 20:30 вийде перший випуск поновленої після кількамісячної перерви інформаційної програми «24 години». Про це ТК повідомив голова правління телеканалу ТОНІС Дмитро Тузов.

 

За його словами, студію створено власними силами каналу невеликим бюджетом. Зелений колір декорацій відповідає фірмовому стилю каналу. Деякі елементи оформлення ТОНІС замовляв у компанії-виробника, а весь монтаж здійснили працівники каналу. Дизайнер нової студії - Володимир Мошкін, виконавчий продюсер - Оксана Іващик.

 

«Нові декорації не лише оновили картинку, а й зробили студію функціональнішою - розміри корисної площі інформаційного майданчика збільшено вдвічі, що дозволить запускати нові формати. Зокрема, інформаційно-аналітичну підсумкову програму», - зазначив у коментарі ТК Дмитро Тузов, пообіцявши розповісти про підсумкову програму згодом.

 

 

Нагадаємо, протягом літа новини на ТОНІСі виходили в режимі 10-хвилинного дайджесту «ТОНІС-інфо». Це було пов'язано з режимом економії, запровадженому на каналі. 29 жовтня стало відомо, що ТОНІС поновлює повноцінні щоденні випуски програми «24 години».

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY