detector.media
28.10.2009 11:50
«Ранок на "Інтері"» виходитиме без ведучих, а «Місце зустрічі» закриють (ОНОВЛЕНО)

З 9 листопада «Інтер» переформатує ранкове шоу «Ранок з «Інтером». Про це повідомляє Media Business Reports.

 

За інформацією видання, основною відмінністю від попередньої версії стане відсутність ведучих та студії, а сама програма за форматом  нагадуватиме тележурнал. Окрім цього будуть розширені існуючі рубрики, зміниться змістове наповнення частини з них. Зокрема з'явиться дайджест кримінального зведення, судова рубрика тощо.

 

 Також, стверджує Media Business Reports, «Інтер» планує припинити виробництво суботнього розважального проекту «Місце зустрічі». Скоро в ефір вийде фінальний концерт, відзнятий у межах святкування 13-річчя каналу у Палаці «Україна»

 

Ведуча цих проектів Ольга Сумська підтвердила ТК цю інформацію.

 

«Мене навіть не викликали  до кабінету, щоб пояснити чому. Ціль одна - прибрати всі започаткування Безлюдної, якій я, до речі, дуже вдячна за все», - сказала Ольга.

 

Детальніший коментар пані Сумська пообіцяла ТК надати завтра.

 

«На даному етапі ми вирішили відмовитись від ведучих і студії. Починаючи з 9 листопада, програма буде виходити у вигляді тележурналу. З'являться також нові рубрики», - так прокоментували у прес-службі  «Інтера» преспективи ранкової програми.

 

Щодо «Місця зустрічі», то фінальний гала-концерт вийде в ефір 31 жовтня.

 


«Щодо того чи буде проект продовжено  наступного сезону, то остаточне рішення ще не прийнято» , - повідомили у прес-службі. 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY