detector.media
28.10.2009 11:03
Організатори «Євробачення» знову змінили правила

Організатори міжнародного пісенного конкурсу «Євробачення» змінили правила голосування, що дозволить тепер голосувати за вподобану пісню не тільки після закінчення виступів, а й протягом всього заходу, повідомляє УНІАН з посиланням на РІА «Новини».

 

Якщо раніше глядачі могли голосувати за музикантів, які сподобалися їм, тільки протягом 15 хвилин після закінчення всього дійства, а потім всі голоси підраховувалися і підсумовувалися по країнах, то тепер голосування триватиме протягом усього заходу.

 

Таке рішення ухвалив Європейський мовний союз (European Broadcasting Union - EBU), який є організатором конкурсу.

 

«Набагато логічніше взяти телефон і віддати свій голос, поки ви слухаєте пісню і бачите виконавця, ніж зробити це після закінчення трансляції», - заявив виконавчий контролер конкурсу Сванте Стокселіус (Svante Stockselius), додавши, що такий досвід уже був спробуваний у деяких країнах і показав, що це справді зручно.

 

Цього року  EBU вже вносив коригування в правила «Євробачення». Так, перед проведенням конкурсу в Москві було вирішено, що переможця визначатимуть не тільки глядачі шляхом sms-голосування, а й професійне журі. Їхні думки враховувалися рівною мірою.

 

Музичний конкурс «Євробачення-2010», завдяки перемозі Олександра Рибака, відбудеться на стадіоні Fornebu Arena у норвежському Осло.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY