detector.media
26.10.2009 14:31
«Україна» запустила теледайджест «Молодості» - «Ніч кіноманіяків»
«Україна» запустила теледайджест «Молодості» - «Ніч кіноманіяків»

Телеканал «Україна» запустив «Ніч кіноманіяків» - дайджест 39 Київського міжнародного кінофестивалю «Молодість», повідомляє сайт компанії.

 

Проект репрезентує фестивальні події, а також кращі фільми з програми фестивалю. У сітці «Ніч кіноманіяків» стоїть щосуботи о 01:10 протягом п'яти тижнів.

 

Перший випуск дайджесту вийшов у суботу, 24 жовтня. В ефірі «України» представили легку французьку мелодраму «Равлики-павлики», відому шанувальникам фестивального кіно ще з сеансів «Французьких вечорів» 2007 року.

 

Прем`єра мала рейтинг 0,42%, частку 8,49%, загальнонаціональна панель GFK. Цікаво, що у містах з населенням понад 50 тисяч частка фільмів (4,33%) втричі нижча за показники у містечках і селах з населенням «50 тис.-» - частка 13,05%.

 

У програмі наступних показів - розхвалений кінокритиками «Пінг-понг» німецького режисера Матіаса Лутхардта, присвячений французьким реаліям «Версаль» П`єра Шоллера, та гостра комедійна драма «На захід від Бухаресту». У ній режисер, Корнеліу Порумбою, піддає критиці відносини телебачення і влади.

 

Як повідомляла «Детектор медіа», телеканал «Україна» є генеральним інформаційним спонсором «Молодості», а генеральний директор каналу, продюсер та кінорежисер Вальдемар Дзікі увійшов до скраду журі фестивалю.

 

Фестиваль «Молодість» відкрився 24 жовтня і триватиме до 1 листопада.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - kanalukraina.tv

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY