detector.media
14.10.2009 14:01
The Wall Street Journal обійшов USA Today, ставши найпопулярнішою газетою США

Відповідно до свіжого звіту Audit Bureau of Circulations (Бюро аудиту накладів), The Wall Street Journal потіснив USA Today зі щабля найпопулярнішого видання Америки. Про це повідомляє Advertising Age.

 

Платний наклад WSJ сягнув 2,02 млн копій за результатами шести місяців, що сплинули у вересні. За аналогічний період минулого року показник становив 2,01 млн копій.

 

Газета USA Today, що була чемпіоном протягом довгого періоду - близько десятиліття - показала середній наклад 1,88 млн екземплярів (проти 2,3 млн у попередньому періоді).

 

На результат вплинуло багато чинників, деякі з яких є доволі спірними. USA Today та рекламодавці вважають, що треба говорити лише про платні друковані копії та не брати до уваги передплатників електронної версії. А WSJ враховує і таких передплатників. З іншого боку, WSJ задається питанням про те, яку цінність мають копії USA Today, безкоштовно роздані  відвідувачам готелів (бюро враховує і їх). Також аналітиків усе більше цікавить реальна кількість читачів. Тобто людей, які не обов'язково самі купили газету, а, можливо, прочитали її в приймальні у лікаря чи знайшли у метро. 

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY