detector.media
08.10.2009 10:52
Олександр Роднянський і Сергій Мелькумов об`єдналися у «Нон-стоп продакшн»
Олександр Роднянський і Сергій Мелькумов об`єдналися у «Нон-стоп продакшн»

Екс-президент медіахолдингу CTC Media Олександр Роднянский спільно з російським продюсером Сергієм Мелькумовим створили продюсерське СП - ТОВ ТОВ «Нон-стоп продакшн». Про це повідомляє російський «Коммерсантъ».

 

У «Нон-стоп продакшн» злилися дві конкуруючі компанії - «АР Філмс» пана Роднянського та «Кінокомпанія 'Нон-стоп продакшн'» пана Мелькумова. На думку експертів, об`єднання активів дозволить бізнесменам уникнути конфлікту інтересів та створити спільну базу прав на власні проекти. Пану Роднянському належить 51% компанії .

 

«Нон-стоп продакшн» спеціалізуватиметься на продюсуванні повнометражних та телевізійних кінофільмів, зокрема, для телеканалу «Россия».

 

Пан Роднянський разом з паном Мелькумовим готують до старту відразу кілька фільмів. Нині ведуться зйомки телесеріалу «Достоєвський» Володимира Хотиненка для телеканалу «Россия». У січні має розпочатися робота над наступним телепроектом - «Біла гвардія». У найближчих планах - зйомки повнометражного фільму «Сталінград» (режисер Федір Бондарчук), а також картин «Олена» Андрія Звягінцева і «Карнавал заповітних бажань».

 

Раніше Олександр Роднянський уже співпрацював з Сергієм Мелькумовим. Зокрема у рамках проекту «Необитаемый остров».

 

Як розповів пан Роднянський «Коммерсанту», до його планів входить оформлення партнерства і з іншими учасниками російського ринку. У підготовку нових проектів він готовий вкласти 20 мільйонів доларів.

 

«Детектор медіа»

 

Фото - Сергій Міхєєвв, «Коммерсантъ»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY