detector.media
07.10.2009 18:51
Ющенко розпорядився вимкнути телекамери, коли «розпочалася чесна розмова»

Під час наради з питань захисту свободи слова та розвитку теле- і радіопростору, яка відбулася 7 жовтня 2009 року, президент Ющенко клацанням пальців наказав припинити пряму трансляцію для журналістів, яка велася на прес-центр у Секретаріаті. Сталося це після того, як зав'язалася гостра дискусія між Віктором Ющенком та генеральним директором КДРТРК Віктором Пасаком з питання доцільності створення Каналу територіальних громад.

 

Віктор Ющенко вбачає у терміновості створення КТГ слід політичної сили, яка хоче на два-три місяці використати частотний ресурс ОДТРК, щоб «розповідати в регіонах - що добре, а що погано».

 

Віктор Пасак намагався відкинути ці припущення, оскільки вбачає в реалізації цього проекту тільки ідею покращання контенту ОДТРК.

 

Коли ж зав'язалася словесна перепалка, президент наказав припинити пряму трансляцію, мотивуючи це тим, що «розпочалася чесна розмова».

 

На нараді були присутні керівники обласних ОДТРК, представники Національної ради з питань телебачення і радіомовлення, Держтелерадіо, Національної комісії з питань захисту свободи слова та інші.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY