detector.media
07.10.2009 13:42
Костянтин Кучер розстався з Олександром Зінченком у проекті 8-TV. До каналу приєднався Тарас Говдя

Національна рада з питань телебачення і радіомовлення переоформила ліцензію на мовлення ТОВ «8 ТБ» (супутниковий канал 8-TV) у зв'язку зі зміною керівних органів і часток акціонерів у статутному фонді.

 

Генеральним директором каналу замість Лідії Пархоменко стала Анпілогова Т. В. Зі складу засновників вибув Костянтин Кучер, якому належало 50%, а одноосібним засновником стало ТОВ «Старт транс груп».

 

Також змінився склад редакційної ради:

Були:

Стали:

Гаврищук Микола

Гаврищук Микола

Кучер Костянтин

Зінченко Ірина

Зінченко Ірина

Андрієнко Катерина

Пархоменко Лідія

Пилипець Олександр

Андрієнко Катерина

Говдя Тарас

Пилипець Олександр

Метельніков Петро

 

Костянтин Кучер - почесний президент групи компаній «Норіс», виступав партнером Олександра Зінченка у купівлі херсонського телеканалу «Віта». Лідія Пархоменко - фінансовий директор телеканалу НТН. Виступала в якості генерального директора 8-TV на етапі ліцензування, але одразу після отримання ліцензії відмежувалася від проекту, як і генпродюсер Олексій Семенов (екс-генпродюсер НТН і «Фабрики зірок» на Новому каналі).

 

Тарас Говдя - колишній працівник інформаційної служби телеканалу «Інтер». Після звільнення прийшов в інформагенцію «ІнтерМедіа консалтинг» на посаду головного редактора, звідки звільнився у квітні 2009 року. За інформацією «Дусі», Тарас Говдя працював над проектом 8-TV, але він це категорично заперечував.

 

Інші члени редради пов'язані з Олександром Зінченком. Ірина Зінченко - його дружина, Микола Гаврищук - був помічником, коли пан Зінченко очолював Секретаріат Президента, Олександр Пилпипець - працював на «Інтері» (вів «Народну платформу», був випусковим редактором новин), згодом на НТН.

 

Нагадаємо, 8-TV отримав ліцензію на супутникове мовлення 22 липня. Згідно з концепцією, канал планує мовити 24 години на добу, програми власного виробництва становитимуть 12 годин на добу (50%), національного виробництва - 18 годин на добу (75%), іноземного походження - 6 годин на добу (25%). Як виголошували в презентації каналу, шеф-редактором мав бути Володимир Ткач, ведучим дитячої програми по суботах і неділях - Дмитро Оськін, ведучою програми про здоровий спосіб життя - Мар'яна Двулит, ведучою ток-шоу про стосунки - Даша Трегубова, ведучою мистецької програми - Альона Акимова, ведучим програми про і для молоді - Геннадій Попенко.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY