detector.media
06.10.2009 18:18
У Полтаві невідомий побив оператора ОДТРК «Лтава»

У Полтаві під час вуличної зйомки невідомий чоловік напав на оператора обласної телерадіокомпанії «Лтава» і завдав йому тілесних ушкоджень. Як повідомила ТК заступник генерального директора Полтавської ОДТРК Наталія Іванченко, постраждав оператор Сергій Залеський.

 

Разом з ведучою програми «Ти молодий» Наталією Кривко Сергій Залеський знімав відеоряд на вулиці Полтави, коли несподівано підійшов невідомий перехожий і вдарив сумкою по камері. Як розповіла пані Іванченко, чоловік безпідставно, застосовуючи брудну лайку та критикуючи владу («Вся страна - сволочи»), вимагав припинити зйомку, а оператор намагався перешкодити йому. Зчинилася штовханина, невідомий вдарив оператора в око і втік.

 

За словами Наталії Іванченко, знімальна група «Лтави» звернулася із заявою до правоохоронних органів, надавши як доказ відеозапис конфлікту з перехожим. «У міліції це трактують як хуліганство і перешкоджання журналістській діяльності», - уточнила вона.

 

Відділ зв'язків з громадськістю ГУ МВС України у Полтавській області вже повідомив на міліцейському сайті про хуліганський вчинок проти співробітника телекомпанії. «Правоохоронці мають знімок з обличчям зловмисника, особа якого встановлюється», - зазначили в міліції.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY