detector.media
06.10.2009 15:54
Олег Арестархов звільнився з UBC

Олег Арестархов, улітку призначений головним редактором UBC, пішов з каналу. Як він пояснив ТК, це пов'язано з невиконанням власниками каналу взятих на себе зобов'язань.

 

«Коли мене брали на цю роботу, була домовленість, що я отримаю 1% вартості каналу після виводу його на самоокупність або у разі, якщо знайду на нього покупця. Я погодився на невелику зарплату, тому для мене цей опціон був важливим. Капіталізація каналу наразі - $10 млн, тож підрахуйте, скільки б я отримав. Передбачалося, що відповідний договір затвердить наглядова рада і підпише головний власник. Проте потім мені відмовили у такому контракті», - пояснив він.

 

Пан Арестархов також вважає, що формат, який наразі має UBC, - збитковий: «Я прописав стратегічний план розвитку, який міг би зробити модель каналу прибутковою. Проте для мене було важливо мати гарантії фінансування, а їх ніхто дати не міг».

 

Нагадаємо, Олег Арестархов певний час виконував обов'язки генерального директора - допоки на канал не повернувся Олександр Саломаха.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY