detector.media
06.10.2009 13:00
Черновецький хоче продати приміщення видавництва «Дніпро» і редакції газети «Хрещатик»

Київська влада планує виставити на приватизацію приміщення в медичних, освітніх і культурних закладах, що розташовані в центрі столиці. Про це повідомляє «proUA» з посиланням на прес-службу фракції Блоку Кличка у Київській міській раді.

 

Продажу підлягає, зокрема, приміщення видавництва «Дніпро» і головного управління житлового забезпечення КМДА по вулиці Володимирській, 42-А, площею 584,31 кв. м. Передбачені покупці - приватний нотаріус Щербаков В.З., ГО «Інститут євроатлантичного співробітництва», ТОВ «Іса», ТОВ «Транс медіа».

 

Також приватизації через аукціон підлягає приміщення редакції газети «Хрещатик» і аварійно-диспетчерської служби «Київжитлоспецексплуатація» по вулиці Володимирській, 51-А (базове приміщення для Київського медіа-холдингу).

 

Таким чином, столична влада розширила «Програму приватизації комунального майна територіальної громади міста Києва на 2007-2010 роки». До програми нині входять понад 30 об'єктів.

 

Нагадаємо, що на початку 2009 року видавництво «Дніпро» заявило про те, що Київська міська державна адміністрація виселяє його з приміщення в центрі Києва, відмовившись підписати договір оренди приміщення. Проте, врешті-решт, договір оренди «Дніпру» продовжили на два роки.

 

«Детектор медіа»

detector.media
DMCA.com Protection Status
Design 2021 ver 1.00
By ZGRYAY